Voor bedrijven ontwikkelen we vaak campagnes vanuit 1 of meer van de volgende uitgangspunten (met enkele voorbeelden van mogelijkheden):

  • Verbeteren naamsbekendheid – bijvoorbeeld met POS materialen, strooigoed of reclamecampagnes
  • Versterken van je imago – ontwikkelen van bedrijfskleding en/of grootformaatreclame, eventueel relatiegeschenken
  • Vergroten van je omzet – met bijv. relatiegeschenken of beursdeelnames (wij ontwikkelen je stand van A tot Z)

Graag gaan we met je in gesprek over het doel dat je wil bereiken, waarna we hier intern een team samenstellen dat het traject voor je gaat verzorgen. Probeer ons gerust eens uit; we zijn er zo van overtuigd je van dienst te kunnen zijn dat we het eerste ontwerp zonder kosten voor je verzorgen.

We verzorgen daarnaast voor onze zakelijke klanten uiteenlopende diensten en trajecten, van loyaltywebwinkels tot het versturen van geschenken op afroep. Vrijwel alles is mogelijk.

Bekijk een voorbeeld, en neem contact met ons op

Bekijk bijvoorbeeld eens hoe het traject met de custom made caps voor Van Ham Tenten & Podia verlopen is. We hebben daar ook een schematisch overzicht van de productiewerkwijze bijgeplaatst. Als je liever onze werkwijze voor een bedrijfsevenement ziet, bekijk dan de productie voor Yoast.

Ben je nieuwsgierig naar onze insteek? We gaan graag met je in gesprek om te kijken of het klikt met ons team? Bel +31 497 555 320 of mail naar info@merch.nl om eens vrijblijvend te overleggen. Als je liever bij ons langskomt, of graag hebt dat wij bij jou langskomen, dan kan dat natuurlijk ook.

Portfolio Bedrijven

Wil je graag meer beeld van onze producten hebben?

Natuurlijk begrijpen we dat je misschien eerst graag wat meer wil weten over onze producten en mogelijkheden; we hebben op sites.merchandise.nl een overzicht dat je bij onze 12 belangrijkste websites brengt.

Bekijk bijvoorbeeld een greep uit onze Sign producten op SpandoekLatenMaken.nl, ons textielaanbod op BedrukteTshirts.nl of onze relatiegeschenkencatalogus op Promotiemiddelen.com.