NGM International

NGM International vroeg hun om voor hun drie merken een serie ontwerpen te maken die als Point Of Sale materiaal ingezet konden worden.

Gezien het internationale karakter van dit bedrijf en de diverse werkplekken van de beslissers hebben we onze ontwerpen in een video gepresenteerd. We zijn sindsdien vrijwel continu voor hen aan de slag met de productie van diverse goederen. De bedoeling is om gefaseerd steeds meer artikelen in productie te nemen.

Om een goede campagne te kunnen ontwerpen is het altijd belangrijk om te weten wie je doelgroep is, hoe lang de campagne gaat lopen, en natuurlijk de omvang van de campagne om de oplages per artikel te kunnen bepalen. NGM International had dit perfect voor ons op een rijtje, waardoor wij ontwerpen in konden dienen die precies het beoogde doel nastreven.

Videopresentatie

Zoals hierboven reeds vermeld hebben wij de presentatie van onze ontwerpen voor NGM International ook tot een video verwerkt, met name omdat een deel van het marketingteam vanuit de Verenigde Staten werkt en we op deze manier een wat meer vloeiende presentatie konden geven.

Die video kun je hieronder bekijken, maar eventueel is het voorstel ook in PDF (13mb) beschikbaar.