Vacature: Controller (M/V)

De afgelopen jaren zijn we stevig aan het groeien hier bij Merchandise.nl, en om deze groei te ondersteunen zoeken we een controller met een HBO / HBO+ werk- en denkniveau.controller

We zijn ambitieus en zoeken iemand die ons gaat helpen onze volgende doelen te bereiken.

Eerst even uitleggen wie wij zijn, en wat we doen

Goed, wij zijn dus Merchandise.nl, en het hart van onze organisatie ligt ‘m in het verzorgen van de meest uiteenlopende producten voor onze klanten. Van bedrukte t-shirts via relatiegeschenken en promotiemiddelen tot aan spandoeken en andere reclame-uitingen.

Voor diverse van onze klanten is dat precies wat ze nodig hebben, maar voor een flink aantal doen we nog heel wat meer;

Dit alles verzorgen we met een team van 10 mensen vanuit ons kantoor in Bladel, en daar mag er dus eentje bij.

Wat we verwachten van een Controller?

We zijn dus met een team van 10 mensen, waarvan de ‘afdeling administratie’ uit 2 personen bestaat. Je gaat dan ook zowel een sturende als een uitvoerende rol binnen onze organisatie innemen.

Hier een lijstje met dingen die je zou gaan doen en in huis hebt:

  • Het verzamelen, controleren, analyseren en verwerken van financiële informatie
  • Verantwoordelijk voor de salaris- en personeelsadministratie
  • Verzorgen van interne en externe financiële rapportages
  • Optimaliseren van management informatie (waaronder bewaking van marges, debiteuren en liquiditeit)
  • Gedegen ervaring met Unit4 Multivers en Excel
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels, Duits is een pré

We geven je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en je te begeven op de ‘andere terreinen’ die er binnen ons bedrijf zijn; we hebben niks liever als dat je ook eens meedenkt over de logistiek, de marketing, de verkoop en dergelijke. We geloven sterk dat een frisse externe blik meestal een grote meerwaarde kan bieden.

Ook heel belangrijk om te melden; zoals je al gezien hebt hebben we een klein team waarin hecht samengewerkt wordt, en we gaan er dus van uit dat je indien nodig je collega’s ondersteunt, op welk vlak dan ook.

Natuurlijk hebben we je ook wel wat te bieden (denken we zelf tenminste)

Om te beginnen; we geloven in een nette beloning die aansluit bij je kennis en inbreng.

Daarnaast zijn we er van overtuigd dat een gezellige, positieve werkplek bijdraagt aan een gezonde productiviteit, en vinden we ook dat die productiviteit tussen 8.30 en 17.00 zou moeten voldoen. Er wordt hier dus niet structureel overgewerkt, tenzij je zelf vindt dat 25 vakantiedagen niet genoeg zijn en je hier en daar graag wat extra uurtjes opspaart.

Ook werken we vaak met leuke klanten die blij zijn met ons; veelal zorgen onze producten en oplossingen er voor dat zij meer verkopen dan voorheen.

Je hebt hopelijk ondertussen ook wel in de gaten dat er bij ons een (zeer) informele werksfeer hangt, en op vrijdag sluiten we de week samen af met een biertje / wijntje om even te ontspannen.

Got what it takes? Laat maar zien dan!

We gaan deze keer eens wat nieuws proberen; we hebben Carin en haar team ingeschakeld om ons te helpen met de selectieprocedure. Je kunt je brief en CV dus rechtstreeks mailen naar carin@werkze.com. Mocht je nog wat toelichting willen of eerst eens willen overleggen, dan kun je (ook buiten kantooruren) bellen met 040 34 000 38 en vragen naar (je raadt het al), Carin.

Oh, en we zijn dus gevestigd in Bladel, een dorpje dat zo’n beetje tussen Tilburg en Eindhoven ligt. Helaas redelijk lastig te bereiken met het openbaar vervoer, dus het is handig als je een auto hebt (of in de buurt woont).

voorkant-merchandise